Webshop laten maken in Rotterdam

Flexibele webshop oplossing nodig? Laat je webshop maken in Rotterdam door ShapedFrame, het meest flexibele framework gebaseerd op Magento 2. Geschikt voor start-ups, retailers, groothandels en merken.

Magento webwinkel laten maken

Succes online met je webshop

Geen bedrijf, winkel of onderneming is tegenwoordig compleet zonder een goed functionerende website. Jouw online aanwezigheid zorgt ervoor dat jouw klanten je weten te vinden en dat ze snel en efficiënt zaken kunnen doen. Door het internet is de afstand tussen ondernemer en klant een stuk kleiner geworden en daar is iedereen bij gebaat. De klant is voorzien van alle gemakken vanuit zijn of haar eigen woonkamer. En de ondernemer is altijd en overal bereikbaar vanaf één efficiënt platform. Het is dus heel slim om een webshop te laten maken voor jouw business. Wij geven je de ins en outs van webwinkels en leggen uit waar je op moet letten als je een webshop laat maken in Rotterdam.

Succes in de moderne zakenwereld betekent vaak dat je succesvol online aanwezig bent. Maar wat is een succesvolle webshop eigenlijk? En wat kan een webshop jouw onderneming meer bieden dan je nu al hebt bereikt? Dit zijn essentiële vragen om jezelf je stellen als je een webshop laat maken in Rotterdam. Gewapend met het antwoord op deze belangrijke vragen heb je namelijk heel helder voor ogen wat je precies wilt bereiken met jouw platform en wat je verwacht van de website ontwikkelaar.

Voordelen Magento 2

Bereikbaarheid en betrouwbaarheid

Het grootste voordeel van een webshop is wel de vergrote bereikbaarheid van jouw business. Door online actief te zijn, is de drempel om zaken te doen ineens een stuk lager voor potentiële klanten. Met slechts een paar muisklikken komen klanten in contact en een bestelling is natuurlijk snel geplaatst. Een webshop is daardoor beter bereikbaar en laagdrempeliger dan een fysieke winkel voor veel klanten.

Natuurlijk heb je met jouw business en jouw naam een flinke reputatie opgebouwd. Klanten hebben vertrouwen in jouw product of dienst en binnen jouw kringen sta je positief bekend. Maar om jouw activiteiten uit te breiden, meer klanten te bereiken en een nog betere reputatie op te bouwen, is online aanwezigheid ontzettend belangrijk. Door jezelf te profileren op social media en een website te onderhouden, werk je elk moment van de dag aan de profilering van jouw bedrijf. Jouw online activiteiten, de volgers op diverse social mediakanalen en de klantreviews en testimonials zorgen voor een positieve reputatie online en wekken vertrouwen bij toekomstige klanten.

Bereik en Efficientie

Als eigenaar van een winkel, kantoor of bedrijf weet je wel hoe je potentiële klanten in jouw omgeving en in jouw veld moet bereiken. Maar door het opzetten van een webshop, vergroot je in één keer het bereik van jouw business aanzienlijk. Ineens ligt de wereld voor je open en staat alleen jouw eigen bereidheid nog tussen jouw bedrijf en globaal succes.

Een webshop is als bedrijf of winkel natuurlijk ook gewoon ontzettend efficiënt. Via de webshop is contact met de klant, het versturen van offertes en het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Met een goed georganiseerd en professioneel ontworpen platform is het hele proces gestroomlijnd en heb je er nauwelijks omkijken naar. Het is snel en eenvoudig voor de klant én efficiënt voor de ondernemer.

Alle elementen van een goede webshop

Snelheid

Niets is zo vervelend als een website die niet optimaal werkt en langzaam laadt. Dit is tegenwoordig helemaal niet meer nodig en geen enkele klant zit hierop te wachten. Trage websites, pagina’s die niet laden en een eindeloos bestelproces zorgen er gegarandeerd voor dat potentiële klanten voortijdig afhaken.

Vormgeving

Als je wilt opvallen in het online aanbod en je wilt onderscheiden van de concurrenten, is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan de vormgeving van jouw webshop. Een professionele webshop heeft een herkenbare huisstijl, is overzichtelijk vormgegeven en biedt alles wat een klant mogelijk nodig zal hebben.

Responsive design

Steeds meer mensen gebruiken internet op hun smartphone om zaken te doen, bestellingen te plaatsen en contact te onderhouden. Een effectieve website of webshop zorgt er dus voor dat het design van de website wel responsive is. Dit houdt is dat het platform ook goed functioneert op een smartphone of tablet

Marketing

Natuurlijk mag goede marketing niet ontbreken bij het lanceren en onderhouden van een webshop. Marketing van een webshop beperkt zich niet alleen tot promotionele acties en aanbiedingen. De marketing van een business is ook gericht op het onderhouden van klantcontact en de social mediakanalen, het ontwerpen van een huisstijl en het aantrekken van nieuwe klanten. In deze tijden is goede marketing essentieel voor elk bedrijf.

Betrouwbaarheid

Door het enorme aanbod aan webshops zien klanten soms door de bomen het bos niet meer. Het kan dus lastig zijn om potentiële klanten aan te trekken. Om het vertrouwen van klanten te winnen, is het belangrijk om te investeren in de betrouwbaarheid van jouw website. Dit betekent bijvoorbeeld dat je een keurmerk op jouw website plaatst, zoals het Thuiswinkel Waarborg keurmerk of het Stichting Webshop Keurmerk, of gebruik maakt van klantreviews. Zo weten klanten namelijk dat ze bij jou veilig zaken kunnen doen.

Service

Klanten winkelen misschien online vanwege het gemak, maar ze verwachten wel goede service van hun favoriete webshops. Daarom is het belangrijk als ondernemer om te investeren in de klanttevredenheid en de service van jouw bedrijf. Dit kun je doen door goed bereikbaar te zijn voor klanten, gunstige retourvoorwaarden te hebben en snelle levering aan te bieden.

Zoekmachineoptimalisatie

Als je een webshop laat maken in Rotterdam is herkenbare vormgeving en een goedlopend platform onmisbaar. Maar onderschat ook zeker het belang van zoekmachineoptimalisatie niet. Klanten gebruiken namelijk vaak een zoekmachine om bepaalde diensten of producten te vinden. Door de webshop te optimaliseren voor populaire zoekmachines als Google en Bing, scoort jouw bedrijf hoog in de zoekresultaten en word je dus sneller gevonden door klanten

Een webshop laten maken Rotterdam

Als je een webshop laat maken, is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf of een ontwikkelaar die jouw wensen kan omzetten in een concreet design. Daarbij is het essentieel dat de ontwikkelaar bij het ontwerpen van het platform bovenstaande factoren in acht neemt. Wil je een webshop laten maken in Rotterdam? Dan ben je bij ShapedFrame aan het juiste adres. ShapedFrame is gespecialiseerd in e-commerce marketing en e-commerce oplossingen voor diverse branches. Er wordt gebruik gemaakt van het Magento 2 e-commerce framework om een webshop te creëren die helemaal aansluit bij jouw wensen. 

Bij ShapedFrame heb je alle vrijheid om jouw platform in te richten naar jouw publiek en jouw product of dienst. Het Magento framework is ontzettend veelzijdig en leent zich uitstekend voor elke business. Met de expertise van de medewerkers van ShapedFrame haal jij het beste uit Magento. Maar ShapedFrame kan jou ook helpen bij het ontwerpen van het platform. Met hun jarenlange ervaring in e-commerce weten ze als geen ander waar een succesvolle webshop aan moet voldoen. Samen creëren we de beste e-commerce oplossing voor jouw business.

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.