MAGENTO EXPERTS

Overstappen naar Magento 2

Stap over naar Magento 2. Onze Magento 2 oplossing heeft krachtige, slimme functies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Probeer het nu zelf!

OVerstappen naar magento 2

Een soepele Magento 2 migratie

Als je een webshop runt, heb je vast wel eens van Magento 2 gehoord. Wellicht maak je momenteel al gebruik van Magento 1, of draai je op andere webshopsoftware en overweeg je iets anders. In beide gevallen is overstappen naar Magento 2 een goede optie. Deze nieuwe versie is nog krachtiger, sneller en veelzijdiger. Een beter fundament voor je e-commerce ambities bestaat er niet. Laat ShapedFrame je ondersteunen bij een soepele overstap naar Magento 2!

Snelheid en performance

Met Magento 2 kun je indien het goed ingericht is, flink scoren op het gebied van snelheid en performance. Onze ShapedFrame oplossing biedt direct een sterk CMS die uitblinkt in snelheid en performance.

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk doordat je werkt met klantdata. Magento 2 wordt continue geupdated, om de beveiligen zo hoog mogelijk te houden.

Functionaliteiten

Doordat Magento 2 een open source platform is, is het systeem met talloze extra functionaliteiten uit te breiden, die niet meer vanaf nul geprogrammeerd hoeven te worden.

Zorg voor tevreden klanten

ShapedFrame op basis van Magento 2

De oplossingen die ShapedFrame ondernemers biedt, zijn gebaseerd op Magento 2. Het is een krachtig en veelzijdig e-commerceplatform dat de basis vormt voor het succes van de vele online retailers die ons land rijk is. Wellicht was je al bekend met Magento 1, maar zijn opvolger staat garant voor betere prestaties, sterkere beveiliging en nieuwe functies, zoals een mobiel check-out proces en een verbeterde API voor koppeling met externe partners.

Magento 2 migratie
BEHEER ALLES OP ÉÉN PLAATS

Een E-commerce oplossing die tevredenheid stimuleert

Magento2 cms

Laat alles soepel verlopen

Magento integraties

Integraties on demand

Met onze kant-en-klare oplossing, koppelen we snel en eenvoudig met al je marketingkanalen.

Integration on Demand-100

Optimaliseer je bedrijfsactiviteiten

ERP of CRM? We leggen een flexibele koppeling met jouw ERP of CRM indien gewenst.

Adaptable to your working method-100

Aanpasbaar aan je werkwijze

Of je behoeften nu minimaal of complex zijn, ShaepdFrame biedt alle flexibiliteit om te groeien met je webshop.

Magento 2 klanten

“The thing that helps us forward the most is ShapedFrame. It’s a very innovative method of Magento solution worth using.”en.”
Jeremy Flanagan

Customer Ops Project Lead of Tools bij Instacart

1

Comple oplossing

250.000+

Magento shops wereldwijd

1000+

Functies en integraties

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.