Magento webshop laten maken

Een Magento webshop laten maken? Magento is een open source software waarmee je krachtige webshops kunt bouwen. Jou Magento 2 webwinkel succesvol in de markt!

Magento webwinkel laten maken

Magento als B2B of B2C webshop

Of je nou een grote webshop met tienduizenden SKU’s start of klein begint. Magento 2 biedt alle flexibiliteit om een krachtige webshop neer te zetten. Magento is SEO vriendelijk, goed te optimaliseren en wat betreft catalogusbeheer zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Magento webshop laten maken

De open source software van Magento is in basis gratis, in tegenstelling tot Magento commerce software. Bij de laatste heb je direct extra extensies en maatwerkfunctionaliteiten die van pas komen bij je webshop tot je beschikking die bij de open source variant nog vanuit het niets opgebouwd moeten worden. Met een framework ervaar je al gauw grote voordelen. Magento wordt opgebouwd aan de hand van een basis frame (of thema), die vervolgens uitgebouwd kan worden met plugins. Magento 2 specialisten zijn precies op de hoogte van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen zodat je direct aan een krachtige webshop kunt bouwen die toekomstbestendig is. Specialisten kunnen met je meedenken en samen met je inventariseren welke extensies, functionaliteiten en maatwerk nodig zijn om je shop te realiseren. Het meedenken vinden wij een belangrijk aspect om tot een goed resultaat te komen. Samen zie en weet je immers meer.

1

Complete e-commerce oplossing

1,2%

Van alle shops wereldwijd gebruikt Magento

250000+

Bedrijven gebruiken Magento wereldwijd

1000+

Integraties en extensies beschikbaar

* Magento is beschikbaar als gratis open source variant en als enterprise variant gehost door Magento.
** Shapedframe biedt een unieke en kant en klare totaaloplossing gebaseerd op het Magento 2 framwork die geschikt is voor iedere ondernemer in welke branche dan ook. We bieden functies en toos out of the box die je standaard niet vind in de open source versie. Gebouwd voor extreme flexibiliteit en snelheid om te voldoen aan alle core web vitals.

De meest flexibele magento 2 oplossing

Product

Een goede Magento 2 oplossing voor zowel B2C als B2B is lastig te vinden. Shapedframe biedt een van de meest flexibele Magento 2 oplossingen in de markt met out of the box features en integraties, standaard geoptimaliseerd voor SEO, conversie en online groei. Shapedframe is geavanceerd genoeg om in complexe behoeften te voorzien en eenvoudig genoeg om er direct mee aan de slag te gaan.

Platform

Optimaal gebruiksgemak voor B2C en B2B e-commerce. Maatwerk oplossingen en ongekend gebruikersgemak met out of the box front end builders. Bouw eenvoudig ijzersterke landingspagina’s en klantervaring. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van klanten en een multichannel ervaring. Binnen 2 weken live. Durf jij het aan?

Expertise

Met ons team dat al meer dan 8 jaar gespecialiseerd is in Magento en e-commerce marketing en gecertificeerde Magento 2 ontwikkelaars zijn we naar de tekentafel gegaan en gekeken wat elke online ondernemer, of omnichannel ondernemer nodig heeft om online succesvol te kunnen zijn. Hierbij hebben we niet alleen gekeken naar B2C, maar hebben we ook B2B ondernemingen in gedachte gehouden. Onze oplossing is geschikt voor bijna elke markt en toepassing.

EEN GREEP UIT BESCHIKBARE INTEGRATIES

Samen sta je sterk

We bouwen op de allerbeste tools en technieken om jouw Magento shop het meest optimaal te laten presteren. Alle integraties zijn mogelijk met jouw shop.

beenhere

“The thing that helps us forward the most is ShapedFrame. It’s a very flexible and innovative method of Magento solution worth using.”

— Jamie Loren Byers II
Head of Support, EAN Partner:Connect

Magento webshop informatie

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.