Magento 2 vs. Woocommerce

E-COMMERCE VERGELIJKEN

Magento 2 vs. Woocommerce

De e-commerce oplossing van ShapedFrame op basis van Magento 2 is eenvoudig te gebruiken, heeft krachtige, slimme functies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Probeer het de demo.

Magento 2 VS Woocommerce
SCHAALBARE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE KLANTENSERVICESOFTWARE

Voordelen van Magento 2

Designmogelijkheden

Magento 2 biedt zeker in verschil met de eerste versie en Woocommerce heel wat mogelijkheden om de lay-out naar eigen wens in te richten. Vanwege de vele functionaliteiten zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je met Magento 2 een krachtige webshop neerzetten die past bij jouw merk en huisstijl.

Functionaliteiten

Doordat Magento 2 een open source platform is, is het systeem met talloze extra functionaliteiten uit te breiden, die niet meer vanaf nul geprogrammeerd hoeven te worden.

Productcatalogus

Magento 2 is een erg geschikte oplossing voor grote webshops of webshops die veel producten verkopen. De product catalogus is efficiënt en goed in te richten en heeft een onbeperkt aantal producten.

Snelheid en performance

Met Magento 2 kun je indien het goed ingericht is, flink scoren op het gebied van snelheid en performance. Onze ShapedFrame oplossing biedt direct een sterk CMS die uitblinkt in snelheid en performance. Twee belangrijke factoren om je klanten de ultieme online shopervaring te geven.

Meertalig

Magento heeft in basis al mogelijkheden om je webshop in meerdere talen live te zetten. Voor grote webshops die internationaal opereren is dit ideaal.

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk door de data van je klanten. Belangrijke informatie die je kosten wat het kost graag privé wilt houden. Magento 2 heeft een security extension die je shop nog beter beveiligd, naast de al gratis beveiligingstool die je helpt te monitoren waar je shop beter beveiligd kan worden.

De beste webshopsoftware voor jouw case

Magento 2 vs Woocommerce

Wat is het verschil tussen Woocommerce en Magento 2? Er zijn diverse soorten e-commerce systemen waarmee je een webshop kunt realiseren. Wanneer je op zoek bent naar het geschikt content management systeem voor jouw webshop zul je je afvragen welk systeem het beste bij je wensen aansluit. Om de juiste keuze te maken is het goed om te kijken naar de voor- en nadelen van de systemen in relatie tot de eisen die je stelt aan een e-commerce platform. Meer weten over de oplossing die ShapedFrame biedt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden eens door te spreken!

Voordelen Magento 2
KRACHTIGE FUNCTIES OP ÉÉN PLAATS

Een Magento e-commerce oplossing
die werkt voor jouw bedrijf

Magento webshop vs woocommerce

Laat alles soepel verlopen

Optimize your business-100

Integraties on demand

Met onze kant-en-klare oplossing, koppelen we snel en eenvoudig met al je marketingkanalen.

Integration on Demand-100

Optimaliseer je bedrijfsactiviteiten

ERP of CRM? We leggen een flexibele koppeling met jouw ERP of CRM indien gewenst.

Adaptable to your working method-100

Aanpasbaar aan je werkwijze

Of je behoeften nu minimaal of complex zijn, ShaepdFrame biedt alle flexibiliteit om te groeien met je webshop.

Magento 2 expert

“The thing that helps us forward the most is ShapedFrame. It’s a very innovative method of Magento solution worth using.”en.”
Jeremy Flanagan

Customer Ops Project Lead of Tools bij Instacart

1

Comple oplossing

250.000+

Magento shops wereldwijd

1000+

Functies en integraties

De voordelen van Magento 2

EEN VLIEGENDE START MET JE WEBSHOP

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.