CERTIFIED EXPERTS

Magento 2 specialist

Klantverwachtingen veranderen voortdurend en je bedrijf ook. Daarom moet jouw e-commerce oplossing flexibel zijn. Of je nu innoveert en een sterke groei doormaakt of een gevestigde onderneming hebt, wij kunnen je helpen.

Magento Ecommerce Expert

Je bent in goede handen

Magento 2 wordt wereldwijd gebruikt door veel bedrijven gebruikt om te kunnen groeien. ShapedFrame is op de hoogte van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen zodat je direct aan een krachtige webshop kunt bouwen die toekomstbestendig is. 

1

Complete e-commerce oplossing

1000+

Integraties en extensies beschikbaar

1,2%

Van alle shops wereldwijd gebruikt Magento

250000+

Bedrijven gebruiken Magento wereldwijd

LAAT HET OVER AAN DE EXPERTS

E-commerce succes met Magento specialisten.

Magento specialisten kunnen jouw webshop bouwen en zorgen voor een sterke basis voor je e-commerce succes.

Magento is een open source software dat als systeem vaak gebruikt wordt voor webwinkels. Het is belangrijk om de mogelijkheden te kennen waarbinnen je kan opereren om tot het best mogelijke platform te komen. De mogelijkheden zijn binnen deze open source software namelijk eindeloos.

Goede specialisten voorzien je van eerlijk advies en nemen je stap voor stap mee naar het best mogelijke resultaat. Voor je de samenwerking met een Magento specialist aangaat, is het handig om van de volgende zaken op de hoogte te zijn. Weet jij bijvoorbeeld wat het precies is? Wat de voordelen zijn en waar de kansen liggen?

Complete Magento 2 Solution

Zie hoe ShapedFrame als Magento specialist je kan helpen

Een bewezen framework met een krachtige oplossing voor bedrijven die willen investeren in een krachtig online verkoopkanaal. De oplossing biedt de juiste balans tussen goedkope webwinkel oplossingen en een op maat gemaakte Magento shop.

“The thing that helps us forward the most is ShapedFrame. It’s a very flexible and innovative method of Magento solution worth using.”

— Jamie Loren Byers II
Head of Support, EAN Partner:Connect

De voordelen van Magento 2

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.