DE SNELSTE IN DE MARKT

Geoptimaliseerde Magento 2 hosting

Van het design tot de snelheid en van SEO-optimalisaties tot naadloze integratie met jouw productcatalogus. Geoptimaliseerde Managed Magento hosting.

Flexibele Magento 2 Cloud Servers

SCHAALBARE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANAGED MAGENTO HOSTING

Site snelheid en bereikbaarheid

Magento hosting geeft webshops een krachtige basis wat ten goede komt aan de snelheid van de shop. Magento is een van de populairste webshop systemen ter wereld. Het open source content management systeem zorgt voor een enorme veelzijdigheid en heeft tal van mogelijkheden om je webshop helemaal naar wens in te richten.

High Availability

Doordat alles redundant en in de cloud is opgebouwd en meerdere servers met elkaar verbonden zijn, zijn de uptime garanties enorm groot. Bij dedicated hosting volstaat een fout of falen van de hardware om de hele server plat te zetten en bij shared hosting neem je slechts een deel af van de middelen van de server.

Hoge flexibiliteit

Door de flexibiliteit van de servers is deze afneembaar voor alle type Magento shops. We garanderen de kwaliteit van dedicated servers mét de betrouwbaarheid van de cloud. Dit uit zich in performance, kwaliteit en snelheid en prijs.

Eenvoudig Schaalbaar

Bijsturen en opschalen op verzoek. Bij onverwachte verkeerspieken en situaties waarbij er meer beroep wordt gedaan op de capaciteit van de website kan er eenvoudig geschakeld worden. Naargelang de website groeit, kan de cloudserver zich aanpassen en voorzien in de nodige capaciteit om de kwaliteit te blijven garanderen.

Krachtige functies

Bouw een Magento server oplossing
die werkt voor jouw bedrijf

Magento webshop laten maken
MEER INFORMATIE OVER ONZE SERVERS

Alles wat je moet weten

Nieuwsgierig wat wij kunnen bieden op het gebied van Magento 2 hosting? Neem contact met ons op!

  • Zeer kostenefficiënt
  • Monitoring op PageSpeed
  • NGINX geoptimaliseerd voor Magento

‘E-commerce Hosting’

Boek nu een uitgebreide demo waarin we je meenemen in alle mogelijkheden en functionaliteiten.

Wij helpen je met een vlekkeloze migratie

EEN GREEP UIT ONZE SERVER TECHNOLOGIEEN

Samen sta je sterk

We bouwen op de allerbeste tools en technieken om jouw Magento shop het meest optimaal te laten presteren. Blink uit in snelheid en performance.

beenhere
MAGENTO HOSTING EXPERTS

Magento hosting in Nederland? Kies voor ShapedFrame!

Op zoek naar en goede Magento hosting partij in Nederland? ShapedFrame biedt met het eigen unieke Magento 2 framework mogelijkheden om je webshop te bouwen en te hosten. Onze kostenefficiënte en instapklare Magento 2 oplossing biedt B2B en B2C mogelijkheden om een stevig online verkoopkanaal neer te zetten. Naast betrouwbare hosting en een krachtig framework kun je daarnaast aan op Nederlandstalige support. We denken graag met je mee. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot elke dag in de toekomst. Meer weten over de mogelijkheden en voordelen voor jouw shop? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken! We kijken graag met je mee om verbeterpunten te identificeren en je te begeleiden naar een succesvolle e-commerce onderneming!  

Geoptimaliseerde Magento 2 hosting

De basis van succesvol online ondernemen

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.