Magento oplossing voor merken, retailers en groothandels

Magento is een krachtig software systeem waar veel grote webshops op vertrouwen als online verkoopkanaal.

SCHAALBARE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE E-COMMERCE SOFTWARE

Magento 2 is de keuze voor iedere serieuze en ambiteuze ondernemer.

Is e-commerce niet een deel van je onderneming, maar het hart van je onderneming? Magento 2 is de beste optie voor serieuze retailers, merken en groothandels om te online te kunnen schalen en groeien. Bekijk wat we doen.

Overstappen naar magento 2

Vlekkeloos en snel migreren naar Magento 2

Magento laten doorontwikkelen

Snel en professioneel doorontwikkelen op Magento

Magento hosting & Support

Onderhoud en supersnelle managed magento hosting

Je bent in goede handen

Magento 2 wordt wereldwijd gebruikt door veel bedrijven gebruikt om te kunnen groeien. ShapedFrame is op de hoogte van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen zodat je direct aan een krachtige webshop kunt bouwen die toekomstbestendig is. 

1

Complete e-commerce oplossing

1000+

Integraties en extensies beschikbaar

1,2%

Van alle shops wereldwijd gebruikt Magento

250000+

Bedrijven gebruiken Magento wereldwijd

Belangrijke E-commerce functionaliteiten van Magento

Wat zijn de mogelijkheden? Magento biedt alle benodigdheden om een krachtige shop neer te zetten, waarmee je eenvoudig kunt groeien.

Open source

Open source software betekent dat de code waaruit de software bestaat openbaar is en door elke webdeveloper te bewerken is.

Functionaliteiten

Doordat Magento 2 een open source platform is, is het systeem met talloze extra functionaliteiten uit te breiden, die niet meer vanaf nul geprogrammeerd hoeven te worden.

Productcatalogus

Magento 2 is een erg geschikte oplossing voor grote webshops of webshops die veel producten verkopen. De product catalogus is efficiënt en goed in te richten.

Snelheid en performance

Met Magento 2 kun je indien het goed ingericht is, flink scoren op het gebied van snelheid en performance. Onze ShapedFrame oplossing biedt direct een sterk CMS die uitblinkt in snelheid en performance.

Meertalig & multistore

Magento heeft in basis al mogelijkheden om je webshop in meerdere talen live te zetten en vanuit 1 backoffice meerdere shops te draaien.

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk doordat je werkt met klantdata. Magento 2 wordt continue geupdated, om de beveiligen zo hoog mogelijk te houden.

Een complete en ijzersterke Magento oplossing

Een goede basis voor een webshop vraagt om een krachtig systeem waarmee je snel kunt doorontwikkelen zonder dure developers nodig te hebben. ShapedFrame biedt jou het antwoord. Met onze kostenefficiënte Magento 2 oplossing bouwen we een ijzersterke e-commerce oplossing, geschikt voor zowel B2C en B2B.

“The thing that helps us forward the most is ShapedFrame. It’s a very flexible and innovative method of Magento solution worth using.”

— Jamie Loren Byers II
Head of Support, EAN Partner:Connect

Alles over Magento

Kwalitatieve, gratis trials. Dat zit in ons DNA.