Voor retailers, startups en merken.

Magento 2 Webwinkel

Een magento 2 oplossing die gebruiksvriendelijk, conversiegericht en daarbij ook prijstechnisch nog eens interessant is, is moeilijk te vinden. Klanten aantrekken betekent dat elke touchpoint en element in je webshop telt. Met de Magento 2 oplossing die ShapedFrame biedt krijgen uw klanten de beleving die nodig is voor optimale conversie.

Magento 2 webshop starten

De meest gebruiksvriendelijke en klant geoptimaliseerde Magento 2 oplossing.

Magento 2 is vaak niet voor iedere ondernemer weggelegd, vanwege de complexiteit en de hoge ontwikkelingskosten. ShapedFrame maakt daar een einde aan. De Enterprise made easy oplossing is compleet, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en zeer kostenefficiënt. Bekijk wat ons platform jouw biedt.

Waarom ShapedFrame op basis van Magento 2

Gebruiksvriendelijke Admin

Administrator

Gebruiksvriendelijk en functioneel

Het platform Magento is gebruiksvriendelijk gebouwd en bevat van zichzelf voldoende ingrediënten om een succesvolle shop op te zetten. Gelukkig gaat ons Framework op basis van Magento 2 nog een stapje verder. Met de uitgebreide builders voor banners, template kiezer, B2B functies en veel meer mogelijkheden die standaard in het systeem zitten is jouw onderneming klaar om online te kunnen groeien.

Marketing

Out of the box geïntegreerde kanaalkoppelingen

Doordat Magento al ruim 12 jaar op de markt is, zijn er voor nagenoeg alle platformen wel koppelingen en functies beschikbaar. Meestal zijn dit betaalde plugins die je zelf moet installeren en configureren. Ons Framework op basis van Magento 2 biedt veel integraties out of the box. Zo leg je eenvoudig marketingkoppelingen met nagenoeg alle Nederlandse en Europese kanalen.

Geoptimaliseerd magento 2 template

Eindgebruiker

Conversiegerichte templates

8 jaar gebundelde e-commerce ervaring in een compleet frontend, waar je jouw klant een optimale shopervaring mee biedt. Trek makkelijk klanten aan met jouw Magento 2 webshop en verhoog eenvoudig je conversies.

Met de Zendesk-oplossing voor omnichannel support hebben wij support kunnen verlenen aan onze klanten op de plek waar zij zich bevinden, waardoor wij een SLA van 96% hebben weten te bereiken. Zendesk is intuïtief voor agenten en is gemakkelijk aan te passen. Dankzij Support kunnen wij klanten fantastische support verlenen, van support via e-mail tot support via Facebook.”

— Jeroen Vlot, Marketing Manager Albeka B.V.

Certified Magento Professional Agency

Meer dan een Magento 2 webshop

Met ons gespecialiseerde team van Magento certified developers en e-commerce marketing professionals, haal jij dagelijks het beste uit jouw e-commerce onderneming. ShapedFrame op basis van Magento 2 neemt de techniek volledig uit handen, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. We staan dagelijks voor je klaar om support te leveren, zodat je zorgeloos kunt ondernemen.

Maatwerk

Een persoonlijke aanpak door Magento gecertificeerde developers en ervaren e-commerce strategen. Volledig maatwerk, passend bij jouw behoeften. Inclusief gewenste koppelingen en integratie van marketingkanalen.

Start een maatwerk project

Kant en klaar pakket

Binnen 2 weken online.​ Echt waar.

Wanneer je kiest voor het Magento 2 Shapedframe framework, hoef je je geen zorgen te maken over de technische details. Wij zorgen dat jij je kunt richten op de verkoop en optimalisatie van je shop en wij doen de rest.

✓ Razendsnelle Servers
✓ Automatische backups
✓ Continue uptime monitoring
✓ Voortdurende beveiliging
✓ Profiteer van alle updates
✓ Geoptimaliseerd front en backend

Bekijk hoe alles samenkomt

Nieuwsgierig geworden?