Eén platform, eindeloze mogelijkheden.

Het meest flexibele framework gebaseerd op Magento 2, geschikt voor start-up, retailers, groothandels en merken.

Krachtige Magento 2 oplossing

Een goede Magento 2 oplossing voor zowel B2C als B2B is lastig te vinden. Shapedframe biedt een van de meest flexibele Magento 2 oplossingen in de markt met out of the box features en integraties, standaard geoptimaliseerd voor SEO, conversie en online groei. Shapedframe is geavanceerd genoeg om in complexe behoeften te voorzien en eenvoudig genoeg om er direct mee aan de slag te gaan.

Maak Ecommerce makkelijk voor je klant

Maak het je klanten gemakkelijk

Het webshop framework is door specialisten gemaakt op de best practises in de markt en is ontwikkeld met het oog op zoekmachine optimalisatie, conversie en gebruikersgemak, voor zowel de klant als de webshopeigenaar.

Geoptimaliseerd frontend en razendsnel

Een zeer geoptimaliseerd template, gebaseerd op 10 jaar kennis en expertise en bevat alle best praktices voor iedere e-commerce onderneming. Eenvoudig aan te passen, te verbeteren en uit te breiden.

Geoptimaliseerde navigatiestructuur

Bouw een megamenu op maat, licht categorieën uit die voor uw klant belangrijk zijn, integreer blogs, of CMS pagina’s en breng uw klant snel op de juiste bestemmingspagina’s.

Toon USP’s op belangrijke touchpoints

Voeg makkelijk je USPs toe en A/B test je waarde propositie. Laat de voordelen van je bedrijf en aanbod terugkomen op meerdere plekken in de shop en maak van kijkers kopers.

Maak het jezelf gemakkelijk

ShapedFrame op basis van Magento 2 is ontworpen voor de bezoeker, maar ook voor jou als gebruiker. De ongekende flexibiliteit en hoge performance zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvolle e-commerce onderneming. Bekijk alle kenmerken en hoe alles samenkomt in een platform.

Gemakkelijk Ecommerce Systeem

Pagebuilder

Creëer eindeloos veel landing pagina’s in de stijl die je wilt met de visuele builder, zonder dat je brandguide wordt overtreden. Beheer blokken, carrousels, headings, product blokken en veel meer op zowel desktop als mobiel.

Theme style editor

Integreer je visuele identiteit in je e-commerce shop. Beheer je font-styles, kleur-elementen van de buttons, fonts, menu’s, footer en veel meer. Laat uw merkidentiteit terugkomen op alle bestaande elementen in je e-commerce shop en creëer een ​​complete merkbeleving voor uw klanten.

Flexibele megamenu builder

Bouw een megamenu op maat, zonder afhankelijk te zijn van de categoriestructuur in de backoffice. Licht categorieën uit die voor uw klant belangrijk zijn, integreer blogs, of CMS pagina’s en breng uw klant snel op de juiste bestemmingspagina’s.

Elastic search

Ontwerp dynamische landingspagina’s voor je ads of andere promoties en maak gebruik van de geavanceerde zoek en filterfuncties. Klanten zullen deze shopervaring waarderen.

Maak en toon ongelimiteerd banners op je pagina’s

Banners nodig? Creëer onbeperkt banners in meerdere kolommen op meerdere plakken in je shop. Kom sterk voor de dag en promoot eenvoudig je categorieën of producten en promoties.

Bouw landingspagina’s met belangrijke categorieën

Verrijk je homepagina en landingspagina’s en hoofdcategorieën met banners van je categorieoverzicht. Eenvoudig te maken en handig voor je klant.

Easy e-commerce Marketing

Maak je marketing gemakkelijk

Het framework gebaseerd op Magento 2 biedt voor elke ondernemer voldoende functies om te kunnen groeien en de marketing eenvoudig te maken. Wordt vindbaar en groei zonder beperkingen. zijn.

Uitgebreide marketingmogelijkheden

Maak kortingscodes, cataloguskortingen en segmenteer je bezoekers. Stuur nieuwsbrieven en laat je bezoekers terugkeren op je shop en maak eenvoudig cross en upsells vanuit de backoffice.

Klaar voor de zoekmachines

Het geoptimaliseerde template heeft standaard een extra SEO tekst ruimte op de bodem van de categoriepagina’s. Standaard extra geoptimaliseerd voor de zoekmachines en een geïntegreerde SEO blog klaar voor gebruik.

Externe kanaalkoppelingen

Trek nieuwe klanten aan met de eenvoudige kanaalintegratie. Koppel je webshop met platformen als Bol.com, Amazon, Marktplaats, Google Shopping en veel meer.

Wij helpen je een handje

We bouwen koppelingen en integraties op maat met onze open en flexibele oplossing. Shapedframe maakt naadloos verbinding met nagenoeg al de benodigde marketingkanalen. CRM en ERP integratie? Wij leveren on-demand met het flexibele plug-en-play systeem.

Zie hoe alles samenkomt met onze Magento 2 e-commerce oplossing